IZVEDBA HARIJA RONČEVIĆA

Nova navijačka pjesma 'Jedna je Hrvatska'

03.09.2009 u 10:29

Bionic
Reading

'Jedna je Hrvatska' je nova navijačka pjesma koja će se od ovog tjedna moći čuti na svim radiopostajama u Hrvatskoj, u izvedbi Harija Rončevića, poručuju iz Croatia Recordsa

Budući da su u tijeku kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010, Hari je prepoznao idealnu priliku da javnosti plasira svoj novi uradak koji mu, kako kaže, već godinu dana stoji u ladici jer ga nije stigao dovršiti u vrijeme Europskog prvenstva za koje je prvotno bio namijenjen. No budući da je riječ o svevremenom navijačkom hitu, Hari smatra kako je upravo sada pravo vrijeme da se pjesma čuje.

Spomenutu pjesmu, čiju glazbu i tekst potpisuje sam Hari, jednako kao i aranžman za koji je također zaslužan i njegov bend, moći ćete poslušati na Harijevom novom albumu koji izlazi najesen. Dotada, osim na radiopostajama, pjesmu možete poslušati i na MySpace profilu Croatia Recordsa te pjevanjem stihova 'Jedna je Hrvatska, moja zemlja ponosa i slave...' pridonijeti stvaranju iskonske navijačke atmosfere na stadionima za vrijeme nadolazećih utakmica.