UFC 115

Nova borba Cro Copa rasprodana za pola sata

14.04.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Novi rekord i uspjeh za borilačku organizaciju UFC. Njihov spektakl pod nazivom UFC 115 koji će se održati u Vancouveru (12. lipnja) rasprodan je u rekordno brzom roku

Kako udara Filipovićev protivnik Barry

Samo pola sata trebalo je da Kanađani pokupuju sve karte za UFC 115. Mečevi 'slobodne borbe' održat će se u dvorani General Motor Place, koja je dom hokejaške NHL družine Vancouver Canucksa. Kapacitet je oko 20 tisuća gledatelja.

Podsjetimo, UFC-ov događaj u Sydneyju je rasprodan za dva sata, a sada za sat i pol vremena manje. Taj podatak potvrdio je i predsjednik UFC-a Dana White.

'Vancouver je rasprodan za 30 minuta. Hvala Vanocuveru, stvarno smo se trudili da dođemo tamo. Hvala i gradonačelniku Robertsonu', izjavio je White.

Inače, na novom borilačkom spektaklu potvrđen je i nastup Mirka Filipovića koji će za protivnika imati Amerikanca Patricka Barryja koji u 'slobodnoj borbi' u šest nastupa upisao pet pobjeda.

Glavna borba večeri je između Chucka Liddella i Richa Franklina.

'Spreman sam. U najboljoj sam formi do sada i ne mogu dočekati da se vratim u kavez. Ne mogu reći navijačima što će se događati na UFC-u, ali znam kako će završiti – nokautirat ću Richa', rekao je Liddell.