NEĆE MOĆI!

Nole je trebao postati Englez za brdo para

17.10.2009 u 14:43

Bionic
Reading

Englezi ne biraju sredstva kako bi konačno dostigli nekadašnju tenisku slavu. Tako su, prema priznanju samog Đokovića, srpskom tenisaču ponudili velik novac da igra pod britanskom zastavom i pjevuši 'God save the Queen'

Beogradski B92 u petak je objavio priču da je Novaku Đokoviću svojedobno ponuđeno da igra za Davis cup reprezentaciju Velike Britanije. Srpski medij poziva se na Đokovićev intervju novinaru londonskog Timesa, a među ostalim naglašava da je ponuda bila financijski izuzetno vrijedna.

'Da budem iskren, razgovori koje je započela teniska federacija Velike Britanije su bili ozbiljni. Ponuđeno mi je mnogo mogućnosti, a željeli su još nekoga pored Andyja Murrayja. Međutim, čemu sve to? Ja sam Srbin i ponosan sam što sam Srbin, nisam želio sve to da pokvarim samo zbog činjenice da mi neko nudi bolje materijalne mogućnosti. To je bila isključivo moja odluka', rekao je među ostalim Novak Đoković razgovarajući u Šangaju s engleskim novinarom.

Usput rečeno, ni Andy Murray, najveća uzdanica Engleza za osvajanje 'svete trave' Wimbledona, zapravo nije Englez, nego - Škot!