ždrijeb europske lige

Osijek izvukao Austrijance, Hajduk mora protiv Evertona, Dinamo opet s Albancima!

04.08.2017 u 12:48

Bionic
Reading

U Nyonu su ovog petka određeni parovi 'play-off' runde kvalifikacija za Europsku ligu. Osijek će igrati protiv Austrije iz Beča, Hajduk ide na jaki Everton, a Dinamo na albanski Skenderbeu...

Nakon impresivnih pobjeda ovog četvrtka i dolaska na korak do grupne faze Europske lige, hrvatski klubovi saznali su imena svoju posljednjih suparnika u kvalifikacijama.

  • +3
Europska liga, 3. pretkolo: Osijek - PSV Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Definitivno je najgore prošao Hajduk koji će igrati protiv moćnog Evertona punog skupocjenih zvijezda Premiershipa, a predvodi ga ponovo od ove sezone Wayne Rooney.

Puno bolje prošao je Osijek kojem su prijetili Milan i Dinamo Kijev, a na kraju je izvukao Austriju iz Beča, protivnika po mjeri koji sigurno nije jači od PSV-a.

Najviše razloga za zadovoljstvo svakako ima Dinamo koji je izvukao albanski Skenderbeu, momčad koju je prije dvije godine s lakoćom izbacio u istoj fazi natjecanja Lige prvaka.

Prve utakmice na rasporedu su 17. kolovoza, a Osijek i Dinamo igrat će kod kuće, dok će Hajduk gostovati na Goodison Parku. Uzvrati su tjedan dana kasnije...

  • +20
Hajduk - Brondby, 3. pretkolo Europske lige Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos / CROPIX