bit će teško

Najgori mogući ždrijeb za Rijeku: Okršaj s moćnim Olympiacosom!

04.08.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u 'play-off' rundi kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv jakog grčkog Olympiacosa, odlučio je ždrijeb u Nyonu...

Kekova družina impresivnim izbacivanjem Salzburga iz Lige prvaka potvrdila je svoju snagu u srijedu, ali ovog petka je saznala da ju čeka još teži suparnik u završnoj rundi kvalifikacija.

Rijeka se u ždrijebu nalazila među ekipama koje nisu bili nositelji, zajedno s Astanom, Qarabagom, Slavijom i Hapoelom, a mogla je izvući Olympiacos, APOEL, Celtic, Maribor ili Kopenhagen.

Grčki prvak bio je najgora moguća opcija, ali Riječani su upravo njega izvukli. Prvu utakmicu igrat će u gostima, a uzvrat će kao i protiv Salzburga biti na Rujevici. 

Bit će jako teško, ali prošle sezone Hapoel Be'er Sheva uspio je izbaciti Olympiacos iz ovog natjecanja i poslati ga u Europsku ligu pa ni Rijeka sigurno nije bez izgleda.

Spomenuti izraelski klub ovaj je put izvukao slovenski Maribor, a zanimljiv će biti dvoboj Napolija i Nice, dok je Kramarićev Hoffenheim izvukao Kloppov Liverpool.

Prve utakmice na rasporedu su 15. i 16. kolovoza, uzvrati 22. i 23. kolovoza.

  • +13
Rijeka - Red Bull Salzburg (uzvratna utakmica 3. pretkola LP-a) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL