Čeka se odgovor Rusa

Nikolu Vlašića sati dijele od transfera karijere; već je sve bilo i dogovoreno s europskim divom, ali u zadnji tren je došlo do velike promjene

13.07.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Nikola Vlašić je sve bliže prelasku u Milan, a ostaje pitanje hoće li tamo na posudbu ili trajno

Nikola Vlašić je dres Hajduka zamijenio Evertonovim, a onda je od tamo otišao u CSKA Moskvu, najprije na posudbu, a onda su ga i otkupili za 15 milijuna eura. Hrvatski 23-godišnji ofenzivni veznjak do sada je za rskog velikana odigrao 103 utakmice i zabio 33 gola, te upisao 20 asistencija.

Dobre igre iz Moskve je prenio i na hrvatsku nogometnu reprezentaciju za koju je u 36 utakmica zabio šest golova i bio jedan od boljih na nedavno završenom Euru 2020. Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo i ovog ljeta bi mogao napraviti veliki transfer i to u Serie A.

Već neko vrijeme traju pregovori između Vlašića i Milana koji ga vidi kao idealnu zamjenju za Hakana Calhanoglua koji je otišao u redove najvećeg rivala Intera. Ranije je pojavila vijest kako je Vlašićev transfer u Milan pred realizacijom i da će ga Talijani platiti 25 milijuna eura plus bonuse, no sada je došlo do veće promjene u pregovorima.

Ruska televizija Match TV javlja kako je Milan u zadnji tren promijenio priču i predložio da Vlašića najprije posudi na jednu sezonu. Posudbu bi platili pet milijuna eura, a onda bi, uđu li i iduće sezone u Ligu prvaka, imali pravo otkupa Vlašićevog ugovora za 25 milijuna eura. Nije još poznato što Rusi kažu na to, ali izgledno je da je dogovor blizu.