sve je dogovoreno

Nikola Vlašić definitivno napušta West Ham; procurili su detalji njegovog prelaska u Torino

09.08.2022 u 19:55

Bionic
Reading

Talijanski izvori javljaju kako je praktički sve dogovoreno te hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (24) sigurno napušta momčad West Hama i dolazi u Torino

Pregovori West Hama i Torina traju već nekoliko dana, a sam Nikola Vlašić (24) još je ranije pristao na sve uvjete jer jednostavno želi igrati.

Na žalost, u momčadi West Hama ni ove sezone za njega nema mjesta, nije se našao u planovima trenera Davida Moyesa pa je jedino rješenje odlazak na posudbu ili potpuni transfer.

Talijanski mediji javljaju kako su londonski 'čekićari' i torinski 'bikovi' koje vodi hrvatski trener Ivan Jurić sve dogovorili, a procurili su i neki detalji.

Nikola Vlašić tako u Torino stiže na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa, 'bikovi' će sljedećeg ljeta od West Hama moći otkupiti Vlašićev ugovor za 15 milijuna eura. Uz to će Torino u ovoj sezoni preuzeti najveći dio njegove plaće - čak 2.5 milijuna eura od ukupno četiri milijuna eura koliko mu jamči ugovor s 'čekićarima'.

Transfer je praktički dogovoren, čeka se samo službena potvrda ovog posla u kojem je najvažnije da Nikola Vlašić igra jer samo tako može izboriti mjesto u reprezentaciji koju krajem godine čeka nastup na SP-u u Kataru.

Realno, West Ham je u cijeloj priči na gubitku jer je Vlašića u ljeto 2021. godine moskovskom CSKA platio čak 30 milijuna eura. A prodat će ga za upola manje...