NIŠTA OD MILIJUNSKOG POSLA

Niko Kovač prekrižio hrvatskog reprezentativca te objasnio zašto je donio takvu odluku

08.08.2018 u 13:02

Bionic
Reading

Kad preuzmete klupu nogometnog velikana jasno je da ćete iz tjedana u tjedan komentirati razne glasine o dolascima i odlascima igrača. Svjestan toga je i Bayernov strateg Niko Kovač koji je mirno pred novinarima govorio o takvim temama

Mir u najačem i najtrofejnim bundesligašu remete samo medijske špekulacije, a glavna je bila oko mogućeg bijega Roberta Lewandowskog koji je izrazio želju da napusti Bayernovu svlačionicu.

Čelnici bavarskog ponosa su ponovili da poljski golgeter ostaje, a izjavio je isti to po tko zna koji puta i Niko Kovač u razgovoru za SportBild.

'Istina je da smo razgovarali, jasno sam mu rekao da ga ne puštamo i Robert je to prihvatio, što me raduje', zaključio je tu temu hrvatski stručnjak.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Dosta se pisalo da bi u Bayern mogao doći Ante Rebić kojem je Niko Kovač bio trener u Eintrachtu te je u finalu Kupa upravo hrvatski napadač bio najzaslužniji za rušenje njemačkog prvaka i to što je trofej otišao u Frankfurt.

'Nema ničega između Bayerna i Rebića. On je odličan igrač, ali s obzirom na veliku kvalitetu koju posjedujemo na toj poziciji, dovođenje Rebića ne bi imalo smisla,' iskren je bio Kovač.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia