prešao među 'viole'

Juventus se odrekao hrvatskog reprezentativca: Pjaca i službeno napustio klub

07.08.2018 u 18:23

Bionic
Reading

Marko Pjaca napustio je Juventus i karijeru nastavlja u redovima Fiorentine na posudbi s pravom otkupa ugovora, potvrđeno je ovog utorka i službeno od strane oba kluba...

Mladi 23-godišnji krilni napadač možda je doveden uz čak 23 milijuna eura odštete u Juventus iz zagrebačkog Dinama, ali nije ostavio dublji trag u Torinu.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Teška ozljeda koljena unazadila je njegov napredak u Seriji A, a ove zime poslan je na posudbu u Schalke kako bi vratio formu.

Iako su iz Torina dolazile izjave kako ga namjeravaju vratiti uoči nove sezone i koristiti na travnjaku, dolaskom Cristiana Ronalda puno se toga promijenilo pa je i Pjaca postao višak.

Ovog utorka potvrđeno je da će karijeru nastaviti u Fiorentini na posudbi, ali s pravom otkupa ugovora u cijeni od 20 milijuna eura ako zadovolji u Firenzi do sljedećeg ljeta.

Tako su 'viole' nakon odlaska Kalinića i Badelja pronašli novog Hrvata koji će braniti njihove boje, a za Marka će to biti prilika da lansira svoju karijeru u pravcu u kojem je išla prije nesretne prošlogodišnje ozljede...