BLIŽI SE KRAJ...

Niko Kovač prekrižen! Bivši hrvatski izbornik uskoro će tražiti novi posao, a poznato je i ime nasljednika

28.09.2022 u 16:10

Bionic
Reading

Niko Kovač je pred otkazom u Wolfsburgu što ni nije neko iznenađenje s obzirom na rezultate koje je ostvario s tim njemačkim prvoligašem

Bivši hrvatski izbornik mogao bi uskoro ostati bez posla na kojem mu je zajamčeno četiri milijuna eura godišnje te je po tome drugi najplaćeniji trener u Bundesligi iza Bayernovog Juliana Nagelsmanna.

'Vukovi' su u crnoj rupi, drže predzadnje mjesto u Bundesligi s katastrofalnim učinkom od tek jedne pobjede, dva remija i četiri poraza. Osim loših rezultata u svlačionici vladaju i loši odnosi Nike Kovača s pojedinim igračima koji mu zamjeraju diktatorski režim, a našem stručnjaku nije pomoglo ni to što je iz momčadi maknuo zvijezdu Maxa Krusea.

Uglavnom puno toga ne štima u Wolfsburgu pa ne čudi što su njemački mediji prekrižili Kovača te mu već i pronašli nasljednika, a to bi trebao biti donedavni trener Bochuma Thomas Reis koji je bio u ovom klubu od 2016. do 2019. kada je vodio momčad 'Vukova' U-19. , ali koji je ostavio svoj bivši klub na zaćelju njemačkog prvenstva.

Standings provided by SofaScore