transfer bomba

Lovro Majer zaludio je nogometnu Europu, velikani se doslovno otimaju za 'vatrenog', a sada se oglasio i njegov zastupnik...

28.09.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Svima je odavno jasno da se Lovro Majer (24) neće dugo zadržati u Rennesu. Interes za našeg 'vatrenog' je nevjerojatan, love ga svi najveći europski klubovi te bi Majer već ove zime nakon SP-a u Katru mogao promijeniti sredinu. Bez obzira na to što Rennes za njega traži 'samo' 60 milijuna eura odštete

Već je ovog ljeta Lovro Majer (24) bio 'vruća roba', a trener Atletico Madrida Diego Simeone na sve je načine pokušavao 'smekšati' čelnike Rennesa.

No popusta nije bilo. Rennes za 'vatrenog' traži 60 milijuna eura odštete i čini se da će Majer vrlo brzo postati naš najskuplji nogometaš svih vremena.

Svojim je igrama u Rennesu i hrvatskoj reprezentaciji Majer pokazao i dokazao svjetsku klasu, sad je samo pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Nije tajna da ga je Luka Modrić još ranije preporučio čelnicima Real Madrida, sigurno je i to da na Santiago Bernabeu ozbiljno prate Majerov napredak, no konkurencija je strašna jer je uz Atletico i Barcelona bacila oko na našeg 'vatrenog'.

Problem? Nisu samo španjolski klubovi u igri jer se sada ukazao i veliki Juventus. 'Stara dama' gradi novu momčad za budućnost i talijanski mediji tvrde da je Majer jedan do glavnih ciljeva već u zimskom roku 2023. godine!

  • +53
Hrvatska - Danska, Liga nacija, 22.9.2022. Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT

Zbog svega se oglasio i Majerov zastupnik za talijansko tržište Marco Busiello.

'Lovro Majer raste eksponencijalno, postao je važna karika u igri hrvatske reprezentacije i definitivno je idealni ofenzivni veznjak za sve najveće klubove', kazao je Busiello za Tuttosport i dodao:

'Da, čak i za Juventus! Zašto ne? No u ovom trenutku nema nikakvih kontakata s velikim klubovima, a sve zato što Rennes ne želi razgovarati o transferu. Bilo je nekih upita velikih klubova za njega, ali su Francuzi sve zaustavili', otkrio je Busiello.

Podsjetimo, Majer je u ljeto 2021. godine iz Dinama prešao u francuski Rennes za 12 milijuna eura. Prema Transfermarktu u ovom trenutku Majer vrijedi 20 milijuna eura, no iz Rennesa su objavili kako je odšteta za našeg reprezentativca 60 milijuna eura i od te cifre ne misle tako lako odustati.

  • +51
Austrija - Hrvatska, Liga nacija, 25.9.2022. Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA