NAJVEĆI AFRIČKI POTENCIJAL

Nikada nije doživio poraz, a onda mu se dogodilo ovo; nokaut koji morate vidjeti

10.06.2019 u 16:15

Bionic
Reading

Odličan završetak boksačkog meča prošlog vikenda na 'PBC on FOX' eventu, u kojem je prvi poraz u karijeri doživio favorizirani nigerijski teškaš, Onoriode Ehwarieme

Radi se o PBC on FOX eventu održanom u San Jacintu, savezna država Kalifornija, kojeg je predvodio meč Huga Centena Jr. i Williea Monroea Jr. Na istom programu svoj je američki debi nastup trebao odraditi najveći afrički teškaški potencijal. Onoriode Ehwarieme (17-1, 16 KO) po prvi put je došao boksati u Ameriku, istog dana kad je to napravio njegov sunarodnjak porijeklom, Anthony Joshua.

Rodney Hernadez do tog je meča ostvario 12 pobjeda, sedam poraza i dvije neodlučene borbe, a samo tri puta slavio je nokautom. Sve je bilo spremno za sjajan američki debi Nigerijca. No, Hernandez se s time nije složio, piše Fight Site.

Prilika boksati na velikom eventu uz prijenos na FOX televiziji je nešto što ga je dodatno motiviralo. Hernandez je svoj posao odradio u prvoj rundi. Tri udarca lijevom napravila su posao. Prvi je bio direkt, nakon toga je uslijedio kroše u tijelo, a onda je završni kroše u bradu, koji je posao završio, a video možete pogledati OVDJE.

  • +5
Boksački meč za svjetskog prvaka - Anthony Joshua i Andy Ruiz, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Pogledajte ovaj sjajan nokaut koji nam je još jednom potvrdio onu staru boksačku pouku, kako nikoga ne smijemo unaprijed otpisati, posebno dok je riječ o teškoj kategoriji.