nemilosrdno

Nezahvalni Real rastužio jednog od svojih junaka: Nakon svega ga tjeraju iz kluba...

30.11.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Keylor Navas priznao je u emisiji El Chiriguito da mu teško pada ono što mu se događa u Realu ove sezone i ne bi bilo iznenađenje da napusti klub već sljedeće godine...

Kostarikanski 31-godišnji golman osporavan je u Madridu od svojeg dolaska 2014. godine, a mediji su mu stalno tražili zamjenu, iako je bio vrlo pouzdan među vratnicama Reala tijekom povijesnih uspjeha u Ligi prvaka.

  • +5
La liga, Eibar - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već ga je Real jednom prilikom bio prodao u Manchester United da bi dobio Davida de Geu, no zbog administrativne pogreške taj je transfer propao pa je nastavio braniti za 'kraljevski klub' te bio važan kotačić Zidaneovog stroja koji je triput u nizu osvojio elitno klupsko nogometno natjecanje.

No, uoči nove sezone Real umjesto da traži pojačanja u ofenzivi kupio je Thibauta Curtoisa s kojim se Navas izmjenjivao na golu u eri Lopeteguija, da bi ga novi trener Santiago Solari u potpunosti uklonio iz udarne momčadi i čvrsto vezao za klupu.

'Dogodilo se to da sam od tri osvojene Lige prvaka došao do toga da ne igram,' naglasio je razočarani Keylor Navas u emisiji El Chiriguito koji priznaje da ga je trenutna situacija rastužila te smatra da zaslužuje više.

Kostarikanac bi nakon svega u 2019. godini mogao napustiti madridski klub koji je poznat po nezahvalnosti svojim golmanima, jer na sličan način i legendarni Iker Casillas je primoran na odlazak. Jedno je sigurno, Keylor Navas lako će naći novog poslodavca, a madridski klub za njega će dobiti pristojnu odštetu...