MUKE U ROMI

Ante Ćorić dobio mrvice u Ligi prvaka: Igra samo kad trener digne ruke od svega...

29.11.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Trener Rome Eusebio di Francesco uveo je Antu Ćorića protiv Real Madrida već kad je sve bilo riješeno, a isto je napravio i u talijanskom prvenstvu protiv SPAL-a. Brojne ozljede u momčadi mogle su sljedećih tjedana našem talentu donijeti minutažu, ali i sam se ozlijedio...

Mladi 21-godišnji krilni napadač sigurno se nije nadao da će biti tako teško izboriti se za minutažu u Romi nakon što je ovog ljeta u transferu vrijednom šest milijuna eura prešao u Seriju A iz Dinama.

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

No, kod Eusebija di Francesca nikako da dobije poštenu priliku i trener Rome dosad ga je koristio samo dvaput u sezoni, a oba puta u trenucima kad je digao ruke od svega. Ćorić je prvi put zaigrao službenu utakmicu za rimski klub kad je ušao u završnici neslavnog poraza od SPAL-a, a ovog utorka kod istog 0:2 rezultata dobio je mrvice i u drugom poluvremenu protiv Reala u Ligi prvaka. Naravno, nije imao vremena za ozbiljan učinak na travnjaku.

S obzirom na ozljede El Sharaawyja, Džeke, De Rossija i Pellegrinija, mogao se Ćorić nadati još pokojem ulasku u igru sljedećih tjedana, no na treningu je u srijedu zaradio ozljedu lista pa će se teško oporaviti do nedjeljnog derbija s Interom.

Ćorić do siječnja mora razmisliti je li zadovoljan trenutnim statusom u momčadi i treba li otići na posudbu u potrazi za minutažom već ove zime. Za Nikolu Vlašića to je bio spasonosni potez...