bez milosti

Neymar nakon odlaska iz Barcelone opalio i dodatni šamar upravi kluba!

21.08.2017 u 17:57

Bionic
Reading

Nakon impresivne utakmice PSG-a protiv Toulousea u kojoj je zabio dva pogotka i upisao dvije asistencije Neymar je poručio članovima uprave svog bivšeg kluba Barcelone da im nije mjesto na njihovim funkcijama...

Podsjetimo, brazilski 25-godišnji napadač uz odštetu od rekordnih 222 milijuna eura odlučio je napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u PSG-u za koji igra briljantno u francuskom prvenstvu.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Neymar je u prve dvije utakmice koje je odigrao zabio tri gola i upisao tri asistencije, a posebno dobar bio je u pobjedi 6:2 protiv Toulousea.

U Kataloniji mnogi Brazilca nazivaju izdajnikom, no njegove iskrene suze tijekom minute šutnje za žrtve terorističkog napada u Barceloni pokazale su uoči početka utakmice ove nedjelje da su mu bivši klub i njegovi navijači itekako ostali u srcu.

No, svađa zbog koje je otišao očito se dogodila s nekim iz uredskih prostorija na Camp Nouu, što je potvrdio i u svojoj izjavi nakon uvjerljive pobjede PSG-a.

  • +8
Neymar u PSG-u Izvor: Reuters / Autor: CHRISTIAN HARTMANN

'Nemam što za reći o čelnicima Barcelone. Ustvari, imam nešto za reći. Razočarali su me! Proveo sam četiri prelijepe godine tamo i bio jako sretan, ali ne zbog njih. Igrače sam napustio u dobrim odnosima, ali ne i upravu. Ti ljudi ne smiju biti na čelu Barcelone. Taj klub zaslužuje mnogo bolje i to svi znaju,' izjavio je ljutiti Neymar.

S riječima bivše zvijezde slažu se i mnogi navijači Barcelone pa je putem društvenih mreža u posljednje vrijeme pokrenuta agresivna kampanja s ciljem prisiljavanja predsjednika Josepa Marije Bartomeua da podnese ostavku...