BILI SU VELIKI SUPARNICI

Neymar javno zahvalio igraču kojeg je nekad prezirao: Govorili su da je lud...

17.08.2023 u 18:03

Bionic
Reading

Iako su se zimus svi ismijavali Cristianu Ronaldu kada je potpisao ugovor s Al Nassrom, te mu čak i govorili da razmišlja samo o novcu, sada se 38-godišnjem Portugalcu 'klanjaju' mnogi nogometaši. Pa i Neymar. Jer da nije bilo Ronalda, sigurno ne bi bilo ni ovakvih transfera u ovaj (nogometni) svijet

Brazilac je došao iz PSG-a u transferu vrijednom 90 milijuna eura. S time da će on zarađivati 150 milijuna eura po sezoni, odnosno da će za dvije godine inkasirati, najmanje 300 milijuna. S time da bi se ovdje moglo 'navući' još 100-tinjak milijuna eura kroz razne bonuse.

'Sve je počelo s Cristianom Ronaldom. Kad je početkom ove godine došao u Saudijsku Arabiju, svi su govorili da je lud. I sad vidite ligu koja se razvija nevjerojatnom brzinom. Oduševljen sam što ću igrati protiv vrhunskih igrača. To vas motivira da budete još bolji', rekao je Neymar.

Jedan od najpopularnijih nogometaša današnjice, ujedno i vlasnik najskupljeg transfera u iznosu od 222 milijuna eura, nakon šest godina napustio je Pariz. Nezadovoljstvo s eosjetilo na obje strane. I onda se 'ukazao' Al Hilal.

'Drago mi je što sam ovdje. Kada znate da će vam suparnici biti Ronaldo, Benzema, Firmino, oduševljenje je još veće. Očekujem da će svi Brazilci naravno navijati za Al Hilal', rekao je 31-godišnji Neymar.