LIJEČNIK SPASIO STVAR

Neugodnost NBA zvijezda Parkera, Diawa i društva u Beogradu

13.08.2015 u 12:33

Bionic
Reading

Košarkaška reprezentacija Srbije u beogradskoj Kombank areni pred više od 16 tisuća gledatelja nadigrala je sa 73:63 moćnu Francusku predvođenu Tonyjem Parkerom. Međutim, osim o važnoj pobjedi Srbije koja želi u borbu za jednu od medalja na predstojećem Eurobasketu, puno se nakon utakmice pisalo i o velikom propustu organizatora

Naime prilikom izvođenja francuske himne, poznate Marseljeze, tehnika je zakazala i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja stvar je spasio – liječnik reprezentacije. Na sugestiju organizatora i službenog spikera, liječnik je započeo pjevati Marseljezu 'a cappella', a ubrzo su mu se priključili i svi igrači Francuske koju predvode NBA igrači kao što su Tony Parker, Boris Diaw i drugi.

Naravno, video s raspjevanim francuskim košarkašima ubrzo je postao hit na društvenim mrežama, a velikim pljeskom nagradili su ih i navijači u Kombank areni.

Međutim, nema sumnje da nitko iz francuske košarkaške reprezentacije nije zamjerio organizatoru na ovom gafu. Ovako je ispalo simpatično, a video RTS televizije pregledan je u kratko vrijeme nekoliko desetaka tisuća puta.