mateo optimist

Nesretni Kovačić javio se iz kreveta i dao obećanje navijačima Reala

15.09.2017 u 21:48

Bionic
Reading

Mateo Kovačić po prvi put se oglasio nakon što mu je otkrivena parcijalna ruptura aduktora, a navijačima Reala obećao je brz povratak, iako su španjolski mediji izračunali da će propustiti sigurno sljedećih devet utakmica svog kluba...

Naš 23-godišnji veznjak ove se sezone nadao većoj minutaži u dresu Reala, a dobrim igrama u španjolskom Superkupu protiv Barcelone pokazao je da zaslužuje mjesto na terenu, uz bok velikih zvijezda 'kraljevskog kluba'.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

No, ozljede ga nisu zaobišle, a posljednja koju je zaradio na utakmici Lige prvaka protiv APOEL-a mogla bi ga držati izvan travnjaka puna dva mjeseca.

Riječ je o parcijalnoj rupturi aduktora i dnevnik As izračunao je da ga neće biti u najmanje sljedećih devet utakmica Reala, a falit će i hrvatskoj reprezentaciji u dvobojima protiv Finske i Ukrajine.

Thank you for all your support! #SeeYouSoon 💪‬ ‪#HalaMadrid

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Nesretni Kovačić se ovog petka po prvi put oglasio nakon ozljede i iz bolničkog kreveta poslao poruku navijačima Reala koja je glasila:

'Hvala vam na podršci. Vidimo se uskoro.'

Španjolski mediji smatraju da je ozljeda došla u najgore vrijeme za Matea jer je bio blizu mjestu u udarnoj momčadi, a sada će priliku iz drugog plana dobiti Ceballos i Llorente, mladi talenti 'kraljevskog kluba'...