PORTUGALAC OTVORIO DUŠU

Nepoznato o Cristianu Ronaldu; kao siromašni klinac molio je za hamburgere, a javila se jedna od djevojaka iz restorana

20.09.2019 u 10:45

Bionic
Reading

Najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka Cristiano Ronaldo (34) u intervjuu s poznatim britanskim novinarom Piersom Morganom, objavljenom na britanskoj tv mreži ITV, progovorio je o brojnim stvarima od kojih su neke i nepoznate javnosti

Jedna od njih bila je vezana uz teško djetinjstvo dok je bio u mlađim kategorijama Sportinga. Na to ga je podsjetio voditelj Morgan.

'Kad sam imao 11, 12 godina, nisam imao novca. Živio sam s ostalom djecom u klubu, mjesecima nisam vidio svoju obitelj i to je bilo teško razdoblje. Oko ponoći bili smo gladni. Uz stadion je bio McDonald's. Pokucali bismo na stražnja vrata i pitali je li ostao koji hamburger. Tu su bile Edna i još dvije djevojke, koje više nikad nisam pronašao. Nadam se da će ovaj intervju pomoći u potrazi za njima', rekao je Ronaldo.

'Volio bih ih pozvati u Torino ili Lisabon da dođu u moj dom na večeru. Želim im se odužiti, jer nikad neću zaboraviti ono što su učinile za mene', dodao je portugalski nogometaš.

Inače, nakon tog intervjua javila se Paula Leca, jedna od žena koju je Ronaldo spominjao.

'Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš šef bi nam dopustio da ih njima damo. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Dolazili su skoro svaku večer.'

  • +5
Cristiano Ronaldo protiv Atletico Madrida Izvor: EPA / Autor: EMILIO NARANJO