vrlo blizu potpisa

Nenad Bjelica po prvi će put u Dinamu raditi s igračem iz ove nogometne zemlje?

03.02.2020 u 18:13

Bionic
Reading

S obzirom da prijelazni rok u Hrvatskoj još uvijek traje, u Dinamu se još posluje. Prema informacijama koje je u 'eter' pustio i sportski direktor Zoran Mamić, u Maksimir će stići veliki argentinski talent 18-godišnji Matias Godoy

Priča oko dolaska mladog, 18-godišnjeg Matiasa Godoya traje već neko vrijeme, a prema informacijama koje su ovog ponedjeljka stigle iz Dinama, čini se da stvar vrlo blizu gotovog posla.

Kako pišu Sportske novosti, krili igrač rođen 2002. godine i koji nastupa za Atletico Raffaelu, argentinskog drugoligaša, do danas se već može pohvaliti s dva naslova u reprezentacijama mlađih uzrasnih kategorija 'gaučosa'. Naime, kao član U-15 i U-17 reprezentacija Argentine u dva je navrata osvajao Južnoamerički kup.

Koji su detalji posla? Posudba do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora od argentinskog drugoligaša za 300 tisuća eura. kako prenose SN, po jednom planu, Godoy je u Dinamo trebao stići svojevrsnim obilaznim putem. Postojala je tako mogućnost da ga u svoje redove dovede Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama koji bi ga po potpisivanju ugovora poslao na posudbu u Dinamo.

Međutim, Argentinac izričito odbija igrati u MLS-u i želi odmah u Europu pa je posao s Dinamom još izgledniji. Da je tome tako, potvrdio je i Zoran Mamić, Dinamov sportski direktor.

'Istina je, iako jos nismo potpisali ugovor, on bi za dva-tri dana trebao biti u Zagrebu. Priključit će se drugoj momčadi, ponekad možda trenirati s prvom. A nije on jedini, uskoro ćemo, nadam se, dovesti još neke mlade igrače iz velikih klubova'.

Realizira li se ovaj transfer, Bjelica će u 'modrom' kadru prvi put imati Argentinca.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube