sretno, kapetanE

Nema smisla trošiti riječi na Modrićevu ulogu u nogometnom svijetu, sve je jasno kada se vidi tko mu je sve poslao rođendansku čestitku

09.09.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, ovog je četvrtka ugasio još jednu svjećicu na rođendanskoj torti. Sada ih ima već 36. No, njegova nogometna genijalnost i dalje je vrlo prisutna, ali i cijenjena

Madridski Real nezamisliv je bez Luke Modrića. I bez obzira na to što je u srijedu predstavljen 18-godišnji Eduardo Camavinga, igrač koji bi mogao desetak godina dominirati nogometnim terenima, novinarima je bilo važnije što su u Valdebebasu opet ugledali Modrića, koji se očito uspješno oporavio od ozljede.

Naravno, baš njemu je taj povratak na terene najljepši rođendanski poklon, jer svi znamo koliko živi za nogomet.

Baš kao što živi i za hrvatsku reprezentaciju, ali kojoj u rujanskom kvalifikacijskom mini-ciklusu ipak nije mogao pomoći. No, bez obzira Modrićev je duh bio itekako prisutan, pa nije ni čudo da je izbornik Dalić rekao kako je i Modrić zaslužan za osvojenih sedam bodova.

No, da ne duljimo, jer svi znamo što Modrić znači u svjetskom nogometu, potvrđuju to i razne objave na društvenim mrežama, u kojima mu najveći nogometni autoriteti čestitaju 36. rođendan.