veselo u valdebebasu

Iako su u Realu predstavili novo veliko pojačanje, sva pozornost na Realovom treningu pripala je našem Luki Modriću, a zna se i zašto

08.09.2021 u 20:19

Bionic
Reading

U madridskom Realu ove su se srijede pohvalili novim igračem, od kojeg očekuju puno u bliskoj budućnosti, a riječ je o 18-godišnjem Eduardu Camavingi

Veznjak Rennesa ovog je ljeta za 31 milijun eura preselio iz Rennesa u madridski Real. Ove srijede Realov predsjednik Florentino Perez službeno ga je i predstavio, nakon čega se mladi francuski nogometaš priključio Kraljevima koji su trenirali u Valdebebasu.

Real je u Camavingi dobio zaista sjajnog nogometaša i nema dileme da će se o ovom momku još dosta toga čuti u budućnosti.

Camavinga je najmlađi nogometaš koji je zaigrao za Rennes u povijesti kluba (16 godina i jedan mjesec), a dobio je priliku i u reprezentaciji Francuske.

Zabio je gol u svom drugom nastupu za reprezentativnu momčad i postao je najmlađi nogometaš kojem je to pošlo za rukom još od Mauricea Gastigera iz 1914. godine.

No, dok su objektivi kamera bile usmjerene u Francuza, oni koji godinama prate Real ipak su zabilježili i povratak Luke Modrića, što je u ovom trenutku ipak puno važnija vijest za Ancelottijevu momčad.

Kako pišu brojni španjolski novinari, to je svakako događaj dana u Realovom kampu, a vijest je najviše razveselila talijanskog trenera koji će moći računati na iskusnog hrvatskog veznjaka, i to već u nedjeljnom dvoboju protiv Celte iz Viga.

Naravno, svi su svjesni Modrićeve važnosti za Realovu momčad.

Modrić se oporavio od ozljede prepona koju je zadobio prije reprezentativne stanke i, u načelu, ne bi trebao imati problema s igranjem protiv Celte. No, svi koji prate Real, uvjereni su da će mu Ancelotti dozirati minutažu, kako ga ne bi preopteretio, to jest kako bi ga sačuvao za okršaj protiv milanskog Intera u Ligi prvaka sljedećeg tjedna.