EBEL LIGA

Navijači tišinom protestirali, 'medvjedi' lako slavili

19.12.2012 u 13:51

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u 31. kolu EBEL lige na domaćem ledu posljednjeplasirani Innsbruck 3:0 uz netipičnu atmosferu na tribinama Ledene dvorane

Utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova između Medveščaka i Innsbrucka imala je netipičan uvod. Naime, kako su to i najavili navijači, u prvih 10 minuta utakmice u dvorani se mogao čuti samo zvuk klizaljki jer su navijači šutjeli. Sve zbog protesta zbog odlaska ljubimca domaćih navijača Toma Zanoškog.

Što se tiče same utakmice, 'medvjedi' su bez ikakvih poteškoća došli do novih bodova. Innsbruck nije bio pravi protivnik za raspoložene hokejaše trenera Raymonda.

U utakmici u kojoj je zagrebačka momčad unaprijed upisala bodove, po jedan je gol postignut u svakoj trećini. Mrežu gostiju načeo je Adam Miller, vodstvo 'medvjeda' je udvostručio Brandon Buck, a konačnih 3:0 postavio je Gal Koren

Medveščaku je ovo treća uzastopna pobjeda nakon onih protiv Albe i Dorbirna, a u sljedećoj utakmici u petak gostuje kod Znojma.

Momčad Martyja Raymonda pobjedom je zadržala priključak za vodećim Vienna Capitalsima koji su na domaćem ledu savladali upravo Znojmo 3:2.