NIJE MU LAKO

Nastavljaju se muke za hrvatskog reprezentativca; ozljeda, operacija, koronavirus, a sada je još iz medija saznao ovo...

30.08.2020 u 14:25

Bionic
Reading

I madridski Atletico priprema čistku u svlačionici kako bi namaknuo novac za neko veliko pojačanje, a na crnoj listi našao se je i hrvatski reprezentativca Šime Vrsaljko

I najveći klubovi svijeta, s jakim sponzorskim ugovorima te velikim prihodom od televizijskih prava, prisiljeni su prodavati velik broj igrača, jer su im svejedno pali prihodi zbog koronavirusa zbog kojeg nema gledatelja na stadionima, a njima i zarada od ulaznica čini velik dio proračuna.

U Atleticu je također zabrinjavajuća situacija pa je klub u jednom trenutku skresao primanja svojih zvijezda za čak 70 posto, a nakon što je u španjolskim medijima procurila crna lista Reala, sada se pojavila i ona gradskog rivala.

Atletico Madrid je odredio imena sedmorice igrača koje je spreman prodati ovog ljeta, a prema sportskom dnevniku Marca to su Santiago Arias, Mario Hermoso, Šime Vrsaljko, Kieran Trippier, Thomas Lemar, Vitolo i Angel Correa.

  • +14
RB Leipzig - Atletico Madrid, četvrtfinale Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Lluis Gene / POOL

Nije to dobra vijest za našeg reprezentativca koji je ove sezone imao operaciju koljena, pa je bio zaražen s koronavirusom, a sada je saznao da ga klub želi prodati. Vrsaljko ima ugovor s Atleticom do ljeta 2022.

Inače, predsjednik Atletica Miguel Angel Gil Marin otkrio je da će se samo 25 posto od zarađenog novca od prodaje igrača moći koristiti za pojačanja.