PUNI SE PRORAČUN

Iz madridskog Reala procurila lista igrača koji su na prodaju pod svaku cijenu; jednog baš nitko ne želi...

28.08.2020 u 20:38

Bionic
Reading

U madridskom Realu pokušavaju popuniti rupu u proračunu prodajom svojih igrača pa je tako na crnoj listi njih čak osam

Rasprodaja u Realu? Ne, nije baš onako kako zvuči, jer u madridskom klubu ne namjeravaju prodavati svoje ključne igrače nego one koji imaju manju minutažu, a nisu se nametnuli ili imaju ogromne ugovore, a na travnjaku ne pružaju ono što bi se od njih očekivalo.

Naravno, među njima nije naš Luka Modrić, iako je ušao u 35. godinu života i iako ga mediji stalno seljakaju sa Santiago Bernabeua, u Realu su svjesni kako hrvatski kapetan u svojim nogama još ima vrhunskog nogometa te nije za prodaju.

Na crnoj listi su očekivana imena koja su se i ranije spominjala: Gareth Bale, James Rodriguez, Dani Ceballos, Óscar Rodríguez, Brahim Diaz, Sergio Reguilón, Borja Mayoral i Mariano Diaz.

  • +4
Finale juniorske Lige prvaka, Real Madrid - Benfica, 2020. Izvor: EPA / Autor: JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Zanimljivo, svi imaju ponude ili službene ili barem upite, ali za jednog ne postoji baš nikakav interes. Riječ je o Garethu Baleu, Velšanin nije dobivao minutažu, svi znaju za njegove muke s ozljedama, a osim toga u Realu ima ogromnu plaću (oko 20 milijuna eura) koje se ne namjerava odreći ni u novom klubu, a nitko nije lud da mu toliko ponudi.