baš nema sreće

Nastavlja se Neymarova noćna mora; zbog teške ozljede u prijateljskoj utakmici propušta Copa Americu

06.06.2019 u 08:52

Bionic
Reading

Za najskupljeg svjetskog nogometaša ovo je bila baš sezona iz pakla. Dobar dio propustio je zbog ozljede stopala te se vratio na vrijeme da se priključi reprezentaciji Brazila koja se priprema za nastup na Copa Americi. Brazil je domaćin prvenstva Južne Amerike i glavni favorit za osvajanje naslova prvaka. No, sad je sigurno da će sve to morati bez nesretnog Neymara...

Prije samo nekoliko dana čelnici brazilske reprezentacije otkrili su kako je Neymar (27) u izuzetno teškom psihičkom stanju nakon optužbi za silovanje. Već se tada nagađalo kako bi najskuplji svjetski nogometaš mogao propustiti uvodne utakmice Copa Americe.

No, Neymar je u noći sa srijede na četvrtak istrčao na teren u pripremnoj utakmici Brazila i Katara. Možda bi za sve bolje bilo da je ostao na klupi...

Naime, već u 20. minuti utakmice Neymar je teško ozlijeđen! Nakon jednog dvoboja s protivničkim igračem zaradio je udarac u nogu, a prve prognoze govore kako je njegov gležanj teško stradao.

Vidjelo se odmah da je ozljeda teška jer Neymar je u suzama napustio travnjak, plakao je i kad su ga posjeli na klupu za pričuve, a do svlačionice je morao uz pomoć liječničkog osoblja brazilske reprezentacije.

Iz Nogometnog saveza Brazila stigla je potvrda kako se radi o rupturi ligamenata desnog gležnja i Neymar sigurno neće igrati na Copa Americi.

'Neymar je pregledan i snimke su potvrdile da se radi o puknuću ligamenta u zglobu', navodi se u priopćenju CBF-a.

Brazil je u prijateljskoj utakmici na kraju svladao Katar 2:0, a golove su zabili Richarlison u 16. minuti te Gabriel Jesus u 24.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia