loše vijesti iz brazila

Najskuplji svjetski nogometaš u teškom stanju: Zabrinut sam, Neymar je potpuno izgubljen...

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.06.2019 09:55
  • Objavljeno 05.06.2019 u 09:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: n.n.

Samo desetak dana prije početka Copa Americe reprezentacija Brazila našla se u neočekivanim problemima. Domaćin, ujedno i prvi favorit ovogodišnjeg izdanja prvenstva Južne Amerike, mogao bi ostati bez svog najboljeg igrača

Proteklih nekoliko tjedana najskuplji svjetski nogometaš proživljava pravi pakao. OK, neki će reći kako si je Neymar u principu sam kriv za sve što mu se dogodilo u zadnjih dvadesetak dana, ali...

Nedavno se Neymar vratio nakon duže stanke zbog ozljede, sve je podredio samo jednom cilju, da zaigra na Copa Americi (od 15. lipnja do 7. srpnja) jer je njegov Brazil domaćin ovog natjecanja, a ujedno i prvi favorit. No, situacija mu nikako nije išla na ruku, prvo je ostao bez kapetanske trake u reprezentaciji, pa ga je mučila ozljeda koljena, a onda bomba - optužen je za silovanje djevojke u Parizu!

Sve je to potpuno slomilo Neymara koji je u nedjelju zatražio razgovor s izbornikom Titeom.

'Neymar je Titeu pričao o incidentu i optužbama za silovanje, a nakon toga se 'slomio' i zaplakao. Rekao je da je umoran od zabluda, a zatim je tražio da normalno trenira jer mu je sve lakše kad se nalazi u društvu suigrača', prenose brazilski mediji izjave osoba bliskih brazilskoj reprezentaciji.

Tite je kazao kako je zadovoljan razgovorom sa svojim najboljim igračem, ali...

  • +2

Neymar

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'S njim sam dva puta razgovarao, a ti razgovori ostaju među nama. Znamo o čemu govorimo, nema poluistina. Na kraju je najvažnije da ostanemo koncentrirani na posao koji nas čeka na Copa Americi, sve ostalo moramo maknuti na stranu', kazao je Tite.

No, čini se kako Neymar nikako nije dobro. Dapače, u teškom je psihičkom stanju zbog čega bi mogao propustiti nastup na Copa Americi!

'Neymar psihički nije spreman za nastup na Copa Americi. Zabrinut sam, potpuno je izgubljen...', kazao je za brazilske medije predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Rogerio Caboclo.

Sad se čeka konačna odluka izbornika Titea, no do prve utakmice na Copa Americi - u kojoj Brazil kao domaćin otvara natjecanje 15. lipnja protiv Bolivije - ostalo je samo deset dana. A Neymarovo stanje nije nimalo dobro...