NEMA VIŠE TAJNI

Napokon se zna prava istina o njihovom odnosu u Formuli 1: Bilo je zastrašujuće sjediti pored njega, ali...

21.12.2020 u 21:50

Bionic
Reading

Vozač Ferrarija Charles Leclerc (23) ovih je dana priznao koliko mu je teško bilo doći u 'crveni bolid', jer ga je tamo čekao Sebastian Vettel

Leclerc je došao 2019. u Ferrari iz Saubera, a ove sezone je u potpunosti nadmašio sada već bivšeg momčadskog kolegu Vettela. Vozač iz kneževine Monaco i dalje će sjediti u crvenom bolidu koji je napustio njemački vozač.

Vettel i Leclerc su se na lijepi način oprostili jedan od drugoga, obojica su priznali da je bilo trzavica, ali da je njihova suradnja bila pozitivna. Sada se mladi vozač prisjetio trenutaka kada je potpisivao za Ferrari i koliko mu je to tada bilo zastrašujuće.

  • +13
Formula 1, Velika nagrada Bahreina; 6.12.2020. Izvor: Profimedia / Autor: James Moy / PA Images / Profimedia

'Seb zna šta ja mislim o našem odnosu. Imali smo dobrih trenutaka, ali i trenutaka koji su bili manje dobri. Zahvaljujem mu se što je bio ovakav, kako me dočekao u timu kada sam došao. Nije ga bilo lako imati za momčadskog kolegu', rekao je Leclerc te pojasnio:

'Znate koliko je bilo zastrašujuće sjediti pokraj četverostrukog prvaka kada sam stigao u Ferrari, ali me dočekao na najbolji mogući način. Uživao sam što sam bio njegov timski kolega ove dvije godine i želim mu sve najbolje u budućnosti.'