kaos na treningu

Napokon se zbog Livaje i incidenta s Vatrenima oglasio i Hajduk; evo što traže

07.06.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Od trenutka kad je Marko Livaja zbog incidenta s gledateljima na treningu, naglo napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju, čekala se reakcija iz njegovog kluba - Hajduka

Tako se nakon što je HNS poslao službeno priopćenje uz Livajinu izjavu dan kasnije na Instagram-profilu oglasio i HNK Hajduk. Očekivano, stali su uz svog igrača i traže sve institucije rade svoj posao.

>> Rezultati ankete o Livaji i napuštanju reprezentacije razotkrili su puno toga

Podsjetimo, Livaji je presudio incident koji se dogodio u ponedjeljak na treningu Vatrenih u Rijeci. Naime s tribina riječke Rujevice jedan 'navijač' ga je konstantno verbalno vrijeđao. Livaja je prekinuo trening i odlučio krenuti prema gledateljima kako bi se obračunao s njima. Za njim su odmah krenuli neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka, da smire situaciju. Sve je završilo tako da Hrvatska odlazi u Nizozemsku bez najboljeg strijelca SuperSport HNL-a i najveće zvijezde Hajduka.

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti:

'U stalnoj smo komunikaciji s Markom od trenutka incidenta i kao Klub u potpunosti razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača koju je donio nakon gnjusnih uvreda kojima je bio izložen u Rijeci na treningu nacionalne vrste u okviru priprema za završnicu Lige nacija. Očekujemo da sve odgovorne institucije i javnost u potpunosti osude sve uvrede i prijetnje te zaštite najpopularnijeg i najboljeg igrača i strijelca te najvećeg promotora SuperSport HNL, ujedno i brončanog reprezentativca. Hajduk je uvijek stao i beskompromisno će stajati u zaštitu Marka i svakog našeg igrača', piše u objavi Hajduka.

  • +15
Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL