neće braniti titulu

Napokon se oglasio i razočarani Cristiano Ronaldo; obrisao je suze i poslao jasnu poruku portugalskim navijačima

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 28.06.2021 15:52
  • Objavljeno 28.06.2021 u 15:52
Bionic
Reading

Belgija je u osmini finala Europskog prvenstva izbacila Portugal koji tako neće biti u prilici braniti naslov europskog prvaka iz 2016. godine. Poraz 1:0 teško je pao svima, ali nekako se s cijelom situacijom najteže nosio kapetan Portugalaca Cristiano Ronaldo

Nedjelja navečer u Sevilli definitivno nije bila najbolja za Cristiana Ronalda, na terenu nije briljirao, a nakon završetka utakmice je napravio pravi mali šou.

Razočarani se Ronaldo prvo rasplakao dok je gledao belgijske reprezentativce kako slave zasluženu pobjedu, a potom je bacio kapetansku traku i našutavao se s njim po terenu. Jasno je da su sve to snimile televizijske kamere, a navijači su na društvenim mrežama poludjeli zbog njegovog skandaloznog ponašanja.

Uz sve to, Cristiano Ronaldo nakon utakmice nije želio davati izjave...

  • +10
Cristiano Ronaldo, Portugal-Belgija, kapetanska traka Izvor: EPA / Autor: Lluis Gene / POOL

No, nakon prespavane noći Ronaldo je obrisao suze te se svima obratio na društvenim mrežama.

'Nije ovo rezultat koji smo željeli, ali dali smo sve od sebe da obranimo naslov prvaka i ova ponosna momčad pokazala je da može još dugo uveseljavati Portugalce', napisao je Ronaldo i dodao:

'Naši navijači su bili neumorni i bodrili su nas od prve do posljednje minute. Za njih smo se trudili. Nažalost, nismo ostvarili što smo željeli, ali poručujem im da su nam strašno puno značili. Čestitam Belgiji na prolasku i želim puno sreće svim drugim momčadima na Euru. Mi ćemo se vratiti još jači', zaključio je kapetan portugalske reprezentacije.

>> [FOTO] Zbog ovog skandaloznog poteza Cristiano Ronaldo se ponovno našao na udaru navijača: Nije mu prvi put, za ovo jednostavno nema oprosta!

OK, on je svoje rekao, sad se čekaju reakcije razočaranih navijača koje je pogodilo ponašanje njihovog idola. Nije mu prvi put da skida kapetansku traku i našutava se s njom po terenu. Navijači mu to ne mogu oprostiti...