loš je gubitnik

[FOTO] Zbog ovog skandaloznog poteza Cristiano Ronaldo se ponovno našao na udaru navijača: Nije mu prvi put, za ovo jednostavno nema oprosta!

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 28.06.2021 11:36
  • Objavljeno 28.06.2021 u 11:36
Bionic
Reading

Portugal neće braniti titulu europskog prvaka, u osmini finala Belgija je bila bolja 1:0 pa se Cristiano Ronaldo i suigrači vraćaju kući. No kapetan portugalske reprezentacije i jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena opet se našao u centru pažnje zbog svog, blago rečeno nepromišljenog poteza na kraju utakmice

Cristiano Ronaldo je loš gubitnik, znali smo to i od ranije, ali čini se kako mu je bacanje kapetanske trake i šutiranje iste po terenu prešlo u naviku. Napravio je to u nedjelju navečer nakon 1:0 poraza od Belgije u osmini finala Eura i nije mu prvi put. Baš su se zato portugalski navijači pobunili i na društvenim mrežama traže kaznu za svog kapetana!

Nakon što je njemački sudac Felix Brych odsvirao kraj utakmice u Sevilli, Cristiano Ronaldo je suznih očiju tumarao terenom i pokušavao shvatiti što se dogodilo. No, pomoći nije bilo, Portugal je ispao i neće braniti titulu iz 2016. godine. Ali Cristiano se teško mirio s porazom, ljutito je skinuo kapetansku traku koju je bacio na travnjak.

Nekoliko je trenutaka u nevjerici stajao i gledao belgijske nogometaše koji su slavili, neki su mu prilazili, čestitali mu i pokušavali ga utješiti. No, bezuspješno...

Potom je Ronaldo podigao kapetansku traku i ponovno ju stavio oko ruke te krenu prema svlačionicama. Do tamo je bijesni kapetan portugalske reprezentacije nogom šutirao sve što mu se našlo na putu, a poseban 'pik' imao je na bočice s vodom. Kad je ponestalo 'smeća', Cristiano Ronaldo je ponovno skinuo kapetansku traku, bacio je i još nekoliko puta bijesno šutnuo nogom!

  • +10
Cristiano Ronaldo, Portugal-Belgija, kapetanska traka Izvor: EPA / Autor: Lluis Gene / POOL

Jasno je da su kamere snimale svaki njegov pokret, a shvatili su to i ljudi iz stožera reprezentacije pa mu je jedan od njih prišao te pokupio kapetansku traku. Koračao je uz Ronalda prema svlačionicama, pokušavao ga je utješiti, ali Cristiano je samo nervozno odmahivao rukom i nestao u mraku tunela...

Na njegovu žalost, to šutiranje kapetanske trake nije moglo proći nezapaženo te su na društvenim mrežama odmah reagirali bijesni portugalski navijači! Podsjetimo, slično je Cristiano Ronaldo napravio i ožujku nakon utakmice kvalifikacija za plasman na SP 2022. godine. Portugal je tada u Beogradu odigrao 2:2 protiv Srbije, a Ronaldu je u samoj završnici poništen gol. Na kraju je ljutiti Cristiano bacio kapetansku traku koju je kao vrijedan trofej pokupio jedan od sakupljača lopti na toj utakmici.

>> VIDEO KAKO CRISTIANO RONALDO ŠUTIRA KAPETANSKU TRAKU POGLEDAJTE OVDJE

Portugalski su se navijači prisjetili tog skandaloznog čina kojeg je Cristiano Ronaldo u nedjelju navečer ponovio! I ne žele mu oprostiti jer mu nije prvi put da to radi! Traže njegovu ispriku, ali i da se izjasni želi li i dalje biti kapetan reprezentacije. Jer ako želi, mora se naučiti ponašanju...

  • +47
Belgija - Portugal, osmina finala Eura Izvor: EPA / Autor: Lluis Gene / POOL

Neki idu tako daleko da bacanje i šutiranje kapetanske trake izjednačavaju s gaženjem nacionalne zastave ili dresa reprezentacije, a za to postoje vrlo jasne i drastične kazne.

Istina, lako je razumjeti Ronaldove frustracije nakon poraza, ali nekih se pravila ipak treba pridržavati. Dio navijača od čelnika Portugalskog nogometnog saveza traži oštru kaznu za bijesnog kapetana i njegovo neprihvatljivo ponašanje.