otkrio sve?

Nakon ove objave Kyliana Mbappea, više nitko ne sumnja gdje će ovaj genijalni francuski napadač nastaviti karijeru

06.07.2021 u 20:27

Bionic
Reading

Francuska nogometna reprezentacija zapela je u osmini finala Eura, jer nije uspjela sačuvati 3:1 prednost pred Švicarcima, a onda je u raspucavanju s bijele točke, Kylian Mbappé promašio u petoj seriji i presudio svojim suigračima, koji su slovili za jednog od najvećih favorita turnira

S velikim očekivanjima Francuzi su krenuli na ovaj Euro. Međutim, negdje je putem zaiskrilo, između najvećih zvijezda, Kyliana Mbappéa i Oliviera Girouda, pa se o sukobima unutar svlačionice pričalo sve više i više.

Osim toga, kako su iznosili francuski mediji, svlačionica Tricolora je već neko vrijeme podijeljena na rasnoj osnovi, sve se glasnije i češće u medijima moglo čuti kako su se tamnoputi i bijeli reprezentativci jednostavno razišli u klanove koji su međusobno 'na ratnoj nozi'.

Onda je uslijedilo šokantno ispadanje od Švicarske, iako su Francuzi do 81. minute imali vodstvo 3:1.

No, niti tu nije bio kraj mukama Kyliana Mbappéa, kojeg mnogi posljednjih dana seljakaju po raznim klubovima, ponajprije u madridski Real. Jer nije pristao na potpis novog, produženog ugovora.

Ipak, ovih dana na stadionu Park prinčeva osvanuo je transparent podrške Mbappéu:

'Rasizam, medijski linč: podrška K.M.-u'

A mladi, 22.godišnji napadač Francuske i PSG-a na svom je Instagram profilu objavio fotografiju transparenta, s porukom 'PSG Family' praćenu dvama srcima u bojama kluba i glavnog grada. Jasno, iz koje su francuski mediji donijeli jedinstveni zaključak - Mbappé ostaje u PSG-u.