bez pardona

Nikome nije jasno zašto je bivši francuski reprezentativac Anelka baš ovakvu poruku poslao Mbappeu; ove se čelnicima PSG-a neće dopasti

05.07.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Legendarni francuski nogometaš Nicolas Anelka dao je zanimljivo mišljenje o potencijalnim osvajačima Zlatne lopte u godinama koje dolaze

Podsjetimo, prošle sezone Zlatnu loptu osvojio je napadač Bayerna Robert Lewandowski. No, nakon dominacije era Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koju je 2018. prekinuo hrvatski kapetan Luka Modrić, jasno je kako dolazi vrijeme mladih igrača koji dominiraju u svojim klubovima među kojima su najeksponiraniji Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Ako se pita Nicolas Anelka onda to ovako izgleda:

'Ako želite osvojiti Zlatnu loptu, morate se natjecati protiv najboljih. Ne možete reći da se natječete protiv najboljih ako igrate za PSG', napisao je na društvenim mrežama Anelka.

Ako se čita između redaka jasno je kako je Anelka jasno poručio Mbappeu – kojem ugovor s pariškim klubom ističe u ljeto 2022. - da napusti PSG i prijeđe u jedan od velikana među kojima – ako je vjerovati glasinama i izvorima - najbolje kotira Real Madrid.

No, zašto se odlučio na ovaj potez i zašto javno savjetuje francuskog igrača da napusti najmoćniji francuski klub, nije poznato.

Nema sumnje kako u PSG-u čelnicima kluba sigurno nije drago ovako nešto pročitati.