ODLIČAN POTEZ UPRAVE

Fenomenalne vijesti za navijače Hajduka; pao je dogovor koji njihovog kapitalca ostavlja na Poljudu

12.07.2021 u 16:31

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk iz Splita potvrdio je kako je s engleskom Aston Villom dogovorio produljenje posudbe hrvatskog reprezentativnog vratara Lovre Kalinića (31) do kraja aktualne sezone

Kalinić, koji je bio član hrvatske reprezentacije na netom okončanom EURU, vratio se na Poljud, gdje je boravio i od 2009. do 2016. godine, početkom drugog dijela prošle sezone te je kao kapetan 22 puta predvodio 'bijele' na putu ka zauzimanju četvrte pozicije koja je vodila u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

'Lovrine nogometne i ljudske kvalitete su svima nama dobro poznate. On je vođa i kapetan koji donosi neprocjenjivo iskustvo u naš klub. Ponaša se kao produžena ruka trenera na terenu te svoje suigrače čini boljima. Njegov nivo kvalitete i već spomenuto iskustvo sigurno će puno pridonijeti razvoju naših mladih igrača, što je već pokazao u šest mjeseci koliko je proveo u Hajduku u posljednjem navratu', istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

'Pregovori su bili dugi, krenulo je prije nekoliko mjeseci, Aston Villa je odgađala do kraja Europskog prvenstva. Planirali su me negdje prodati, ali moje misli i želje bile su usmjerene samo prema Hajduku i na kraju smo uspjeli dogovoriti suradnju na još godinu dana. Vjerujem u ove momke, idemo svi zasukati rukave i ne sumnjam da ćemo ove sezone napraviti jako dobre stvari', kazao je Kalinić nakon potpisa ugovora.