STRAŠNO!

Nakon napada na Krovinovića, javili se i oni u koje se najviše sumnja

26.05.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Sramotan napad na Hajdukovog igrača Filipa Krovinovića u jednom zagrebačkom ugostiteljskom objektu zgrozio je sve ljude zdrave pameti. Naravno, sada je na policiji da proba naći počinitelje, jer ovakve situacije mogle bi biti samo poticaj na nove 'junačine'

Incident se dogodio nakon subotnje utakmice s Lokomotivom, u kojoj je Hajduk pobijedio 5:2, kada je nekoliko napadača fizički nasrnulo na hajdukovca.

Krovinović se, srećom, snašao i uspio izbjeći veće probleme, piše Slobodna Dalmacija.

Hajduk je osudio napad na svog igrača i dodao kako će učiniti sve da se počinitelji privedu pravdi.

Za Slobodnu Dalmaciju javio se i Filipov otac Jasenko i otklonio sve sumnje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'U Petrinji sam kod majke. Nisam bio u Zagrebu. Čuo sam se s Filipom i sve je u redu s njim. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari i dalje događaju. Danas će i on stići u Petrinju, baki je 80. rođendan', rekao je Krovinović stariji.

Inače, kako doznaju Sportske novosti, od ovog su se sramotnog i kukavičkog napada ogradili Bad Blue Boysi, Dinamovi navijači, a u koje su, vjerujemo, posumnjali mnogi. 

Na taj način i 'zločesti plavi dečki' pokazali su da poštuju Kodeks koji su sve navijačke skupine prihvatile krajem prošle godine.

Krovinović napad nije prijavio policiji već ljudima u Hajduka koji su o tome u nedjelju tijekom jutra obavijestili policiju koja intezivno traga za počiniteljima napada na igrača Bijelih. 

sve osim nogometa

Učitavanje...