STRAŠNO

Pogledajte što je ostalo od travnjaka u Kranjčevićevoj nakon divljanja Torcide

25.05.2024 u 21:55

Bionic
Reading

U dvoboju posljednjeg, 36. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, Hajduk je gostovao u Kranjčevićevoj i pobijedio 5:2. Torcida je zapalila baklji kao da je osvojen naslov prvaka, ali u njezinom činu može se samo iščitati očaj zbog još jedne sezone bez najvrednijeg trofeja

Neslavan završetak neslavne Hajdukove sezone.

Jer na kraju prvog dijela prvenstva Hajduk je imao veliku bodovnu prednost pred konkurentima, na Poljud su stigli Perišić, Brekalo i Kleinheisler, sve je izgledalo kao u najljepšem snu za sve navijače Hajduka.

S time da su još ranije, mnogi Hajdukovi navijači kupili godišnje ulaznice za Lokomotivine utakmice kako bi u zadnjem kolu mogli biti svjedoci osvajanja naslova.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, već poraz od Rijeke u prvom kolu nastavka, poljuljao je ambicije. A onda su stigla dva uzastopna poraza od Dinama na Poljudu.

Vidjelo se da Bili gube korak... Odnosno da su ga početkom travnja posve izgubili.

Ostala je Torcida vjerna svome klubu, ali poslala je čelnicima jasne poruke.

Navijači Hajduka prvo su podigli transparent i zapjevali 'Ne mogu ti to oprostiti, nemam snage da zaboravim' te 'Što učinio si ti, od života mog'...dok je na poruci pisalo '‘Kad je čovjek umoran od ludosti traži snove. Kad pronađe snove koje voli lovi ih do smrti'.

I u tim trenucima zasuli su travnjak u Kranjčevićevoj bakljama.

Sudac Bel mislio je produžiti utakmicu pet minuta, ali nakon što se razišao dim i u dogovoru s kapetanima, od tog je nauma odustao.

vrlo brzo mogle su se vidjeti i posljedice Torcidine 'paljevine'.

  • +14
Posljedice Torcidine bakljade u Kranjčevićevoj ulici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Lokomotiva - Hajduk 2:5 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
sve osim nogometa