SKUPINA HULIGANA

Filip Krovinović napadnut u Zagrebu, oglasio se Hajduk

26.05.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Nogometaš Hajduka Filip Krovinović napadnut je u sinoć u Zagrebu nakon utakmice posljednjeg kola SuperSport HNL-a Lokomotiva - Hajduk (2:5). Evo što o tome kaže splitski klub

'Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže ovaj slučaj te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom.

Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba te ničim nije provocirao ovakav napad. Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice.

  • +14
Posljedice Torcidine bakljade u Kranjčevićevoj ulici Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Ovo nije prvi put da naši igrači doživljavaju slične neugodnosti u Zagrebu. Gotovo identičan slučaj dogodio se i prije osam godina kada su napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

HNK Hajduk još jednom osuđuje bilo kakav oblik nasilja, za naš Klub ovakve stvari nisu prihvatljive i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se počinitelji privedu pravdi, a naši igrači u budućnosti zaštite od sličnih neugodnosti', stoji u objavi Hajduka.

sve osim nogometa

Učitavanje...