TOTALNA EUFORIJA U SPLIT

Najveći hrvatski derbi pred vratima, Poljud rasprodan, a Ivan Kos postaje bivši

20.04.2018 u 19:50

Bionic
Reading

Derbi Hrvatski Telekom Prve lige između Hajduka i Dinama (nedjelja, 17 sati, Arenasport 3 na MAXtv-u) igrat će se gotovo sigurno na rasprodanom Poljudu

Neočekivani kiksevi Dinama gurnuli su Hajduk u priliku da opet sanja o tituli prvaka na koju čeka od 2005. Splitski klub zaostaje 'samo' pet bodova za 'modrima' i eventualnom pobjedom pred svojim navijačima došao bi na dva boda zaostatka.

Takva situacija na ljestvici dovoljna je za ludilo u Dalmaciji, Hajdukovim navijačima uvijek malo treba za euforiju, a najbolji podatak je onaj o prodanim ulaznicama.

  • +11
HT Prva liga, 22. kolo: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Prema zadnjim informacijama iz Splita, nakon sjeverne tribine u petak je 'otišla' i istočna tribina.Tako su na raspolaganju ostale karte za zapad po cijeni od 80 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu. No nitko ne sumnja da će tijekom subote iz Hajduka izvijesiti – RASPRODANO.

Hajduk - Dinamo 2:2 (13. kolo 2017./18., 21.10.), sažetak Autor: YouTube

Više od 30 tisuća navijača dočekat će Dinamo sa samo jednom željom – da ga vide na koljenima, a da će domaćin hrabro jurnuti po tri boda najavio je i trener 'bilih' Željko Kopić.

'Mi nećemo kalkulirati i bez obzira na bodovno stanje uoči te utakmice napravit ćemo sve kako bi pobijedili. Izgledamo sve bolje i mislim kako imamo sve preduvjete da u nedjelju na Poljudu odigramo kvalitetnu utakmicu. Na nama je da dobru energiju unutar ekipe, povezanost igrača kao homogene skupine kroz ispunjenje zahtjeva koje postavljamo igračima pretvorimo u igru na najvišoj mogućoj razini,' rekao je Kopić.

Inače, pojavila se informacija kako će predsjednik Hajduka Ivan Kos uskoro postati bivši i to zato što ga je neki dan Torcida prozvala zbog 'približavanja sucima'. U nedjelju, na dan derbija, završit će najverojatnije njegova avantura na Poljudu.