U KLUB DONIO MILIJUN EURA

Najnovije pojačanje Hajduka - Mamiću 'bila' devetka

13.08.2013 u 16:37

Bionic
Reading

Čelnici splitskog Hajduka i tvrtke Tommy danas su sklopili ugovor po kojem će ta tvrtka u iduće dvije godine sponzorirati splitsku momčad s jedan milijun eura

Ovaj su sponzorski ugovor u sjedištu Hajduka na Poljudu potpisali predsjednik Uprave kluba Marin Brbić i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora tvrtke Tommy Zoran Mamić.

Brbić i Mamić su nakon potpisivanja ugovora rekli da se nadaju da će međusobna suradnja trajati i dulje od dvije godine nakon što istekne danas potpisani ugovor prema kojem će Hajdukovi igrači na dresovima nositi natpis 'Tommy', dok će ta će tvrtka u dvogodišnjem razdoblju sponzorirati Hajduk s milijun eura.

'Ovo je za Hajduk iznimno važan trenutak jer smo nakon četverogodišnjeg sponzorstva Ine dobili novog glavnog sponzora tvrtku Tommy i smatram da je ovo bratimljenje Hajduka i tvrtke Tommy prirodno jer smo svi iz Dalmacije', izjavio je Brbić.

Zoran Mamić je istaknuo kako je danas potpisani sponzorski ugovor i 'jedan vid pomoći Hajduku'.

Vlasnik tvrtke Tommy Tomislav Mamić zbog zauzetosti profesionalnim obvezama nije bio u mogućnosti doći na današnju svečanost potpisivanja sponzorskog ugovora s Hajdukom pa je ugovor potpisao njegov sin Zoran.