PROBLEM S TEMPERAMENTOM

Najbolji rookie NBA lige u četvrtak pod nožem

16.07.2012 u 17:43

Bionic
Reading

Kyrie Irving je slomio ruku tako što je krajem treninga, koji se održava u sklopu ljetne lige u Las Vegasu, opalio šakom po obloženom zidu u dvorani ljutit jednom izgubljenom loptom

Najbolji rookie prošle sezone NBA lige, Kyrie Irving, bit će podvrgnut operaciji slomljene šake u četvrtak, tvrdi neimenovani izvor za Yahoo! Sports.

Irving (20) je slomio ruku tako što je krajem treninga, koji se održava u sklopu ljetne lige u Las Vegasu, opalio šakom po obloženom zidu u dvorani ljutit jednom izgubljenom loptom.

Irving će nakon operacije morati na rehabilitaciju, a njegov povratak na parket očekuje se na početku priprema Cleveland Cavaliersa za novu sezonu - krajem rujna.

U premijernoj NBA sezoni Irving je ostvario prosjek od 18.5 koševa, 5.4 asistencije i 3.7 skokova po susretu. Irving je propustio i 14 utakmica zbog ozljeda, njih deset zbog problema s ramenom, tri zbog potresa mozga i jednu zbog bolesti. Na sveučilištu je tijekom brucoške godine na Dukeu odigrao samo 11 susreta zbog ozbiljne ozljede stopala.