NIJE NIKAKO DOBRO

Na pomolu kaos u Ligi prvaka; utakmica na Camp Nou pod upitnikom, a sve vodi prema najgorem mogućem scenariju za ovo natjecanje

03.11.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Utakmica trećeg kola nogometne Lige prvaka između Barcelone i Dinama Kijev (srijeda, 21 sat) je pod upitnikom, jer gosti možda neće imati dovoljno igrača

Ukrajinska momčad na Camp Nou dolazi s 13 igrača, jer je njih sedam završilo u samoizolaciji zbog koronavirusa. Georgy Tsitaishvili, Denis Garmash, Mikkel Duelund, Alexander Karavaev, Tudor Belutse i Mykola Shaparenko su bili pozitivni ovaj tjedan dok su Buschan, Mykolenko i Boyko još ranije završili u prisilnoj karanteni.

Kada se tome pridodaju ozlijeđeni i kartonirani igrači, u Dinamu su tako spali na samo 13 nogometaša pa je susret Lige prvaka pod znakom pitanja, jer prema pravilima Uefe klub mora na raspolaganju imati minimalno 13 igrača.

Dovoljno je da još jedan bude zaražen, što je velika vjerojatnost, i da se dvoboj otkaže. Čak i da se utakmica održi, to je izuzetno teška situacija za goste koji ne mogu na pravi način parirati na terenu.