U POTRAZI ZA NOVOM PRILIKOM

Bio je najveći hrvatski talent, nosio dresove europskih velikana, a sada je bez kluba i trenira s bivšim hrvatskim prvoligašem

03.11.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Alen Halilović i dalje je u potrazi za novim klubom, a dok se to ne dogodi, ovaj 24-godišnji ofenzivac trenira s nogometašima zaprešićkog Intera, trenutačno člana 2. HNL

Halilović je u tinejdžerskim godinama slovio za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa, uspoređivali su ga čak s Lionelom Messijem, a 2014. potpisao je za Barcelonu u koju je došao iz Dinama. Bio je to zvjezdani početak za mladog igrača kojem u inozemstvu baš i nije išlo.

Iz Barcelone su krenule njegove selidbe u druge klubove – Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege, Heerenveen, ali nigdje nije ostavio dubok trag.

Početkom listpada Halilović je ostao bez kluba, Milan više nije bio zainteresiran za suradnju, i ovaj krilni napadač u potrazi je za novim izazovim.

U medijima se čak pojavila informacija da bi mogao završiti u splitskom Hajduku, ali to je bila senzacija za jedan dan.

Halilović je trenutačno u Zagrebu, a formu održava trenirajući s nogometašima zaprešićkog Intera pod vodstvom trenera Tomislava Ivkovića i tako bi trebalo biti sve dok ne pronađe klub.