MILIJUNI NA STOLU

Na pomolu jedan od najvećih transfera iz HNL-a; Talijani upozoravaju da sve može pokvariti - Dinamo Zagreb!

16.05.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Bliži se ljetni prijelazni rok, a velikog hrvatskog talenta Lovru Majera (20), koji je trenutačno u zagrebačkoj Lokomotivi, talijanski mediji sele prema Serie A

Jedan od najvećih dragulja hrvatskog nogometa Lovro Majer mogao bi u ljeto postati član elitnog razreda talijanskog nogometa. Pregovori između Sampdorije i Lokomotive traju već jako dugo, a iako se činilo da će transfer biti dogovoren još prošlog ljeta, to se nije dogodilo.

Klub iz Genoe krenuo je u novu ofenzivu i pred upravu s Kajzerice dao izdašnu ponudu od pet milijuna eura te još dva milijuna eura u bonusima, koji bi bili lako ostvarivi, barem tako tvrde talijanski mediji.

Sljedećih dana trebao bi uslijediti novi ključni sastanak klubova, a u Sampdoriji se nadaju da će uspjeti slomiti otpor 'lokosa' i zakapariti jednog od najboljih mladih igrača na Balkanu.

  • +6
Hrvatski nogometaš Lovro Majer Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Talijani upozoravaju i na najveću zapreku za transfer – a to je Dinamo Zagreb, pa se napominje da je Lokomotiva pod pritiskom da 'proda' Majera 'rođaku' u kojem iz sjene vlada moćni Zdravko Mamić.

Mediji s Apeninskog poluotoka smatraju da je Majer zamjena za Antu Ćorića u Dinamu koji bi trebao biti prodan u Romu.

Izvor: Društvene mreže