TRENER OPREZAN

Na ovakvu minutažu u dresu Reala Luka Modrić definitivno nije navikao

20.08.2018 u 09:17

Bionic
Reading

Luka Modrić među posljednjima se u Realu vratio s godišnjeg odmora, a Julen Lopetegui oprezno ga već tri utakmice u nizu uvodi s klupe, na što naš veznjak nije navikao, ali trenerova odluka definitivno ima smisla...

O hrvatskom 32-godišnjem reprezentativcu mnogo se piše u Španjolskoj posljednjih tjedana, ali ne zbog njegovih nastupa u dresu Reala, nego zbog želje Intera da ga dovede ovog ljeta koja se nije ostvarila.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Modrić u novoj sezoni kod Julena Lopeteguija još uvijek nije niti jednu utakmicu startao u početnoj momčadi. Ušao je s klupe protiv Milana u prijateljskom susretu, kao i protiv Atletica u dvoboju europskog Superkupa, a isto se ponovilo na otvaranju Primere protiv Getafea ove nedjelje, kada je zamijenio Ceballosa u 72. minuti.

Zlobnici bi rekli da ga u Realu kažnjavaju zbog želje za odlaskom u Seriju A, ali to definitivno nije slučaj. Naime, najbolji nogometaš SP-a u Rusiji kasno se vratio s godišnjeg odmora, među posljednjima od madridskih zvijezda, a Lopetegui je oprezan i ne želi ga preopteretiti dok ne dođe na zavidnu razinu fizičke pripremljenosti i bude potpuno spreman na sve zahtjeve koje trenerski stožer stavi pred njega.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Svejedno, na kasne ulaske s klupe Modrić nije navikao otkad je potpisao za Real i pomalo ga je čudno gledati kako ulazi kao džoker. Ako ništa, prilika je to madridskim navijačima da svog miljenika nagrade ovacijama, što se po treći put u nizu ponovilo i protiv Getafea na Bernabeuu ovog vikenda...