parižani se ne šale

PSG krenuo po Rakitića i njegovog prvog pomoćnika: To bi bio strašan udarac za Barcu

20.08.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Katalonski dnevnik Sport saznao je kako Paris Saint Germain želi do kraja prijelaznog roka pojačati svoju veznu liniju Sergijom Busquetsom i Ivanom Rakitićem, što Barca pod svaku cijenu mora pokušati spriječiti...

Podsjetimo, ovog ljeta dosta se piše o interesu bogatih europskih klubova za našeg reprezentativnog veznjaka, a iako je Rakitić zadovoljan na Camp Nouu, mogao bi poželjeti potražiti novi izazov nakon što je s Barcelonom osvojio sve što se moglo osvojiti, a s Hrvatskom igrao u finalu SP-a.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Katalonski dnevnik Sport saznaje kako je PSG krenuo u ofenzivu s ciljem dovođenja hrvatskog 30-godišnjaka u svoje redove do kraja prijelaznog roka i trenutno je agresivniji u pokušaju ostvarenja te želje od Bayerna koji je također zainteresiran.

Parižani ne samo što žele Rakitića, već i njegovog najbližeg suradnika na travnjaku, Sergija Busquetsa, što bi bio strašan udarac za Barcelonu koji mora pod svaku cijenu spriječiti.

U Ivanovom ugovoru stoji odštetna klauzula od 125 milijuna eura pa Katalonci ne mogu mirno spavati, jer Parižani su im za duplo više novca uzeli Neymara prošlog ljeta.

Baš taj 'slučaj Neymar' izaziva uzbunu u Barceloni svaki put kad se PSG približi njihovim igračima pa bi Rakitića i Busquetsa mogli pokušati odobrovoljiti izdašnijim ugovorima ove godine, kako bi spriječili novi udar na kvalitetu Valverdeove momčadi...