PAPARAZZI GA PREPOZNALI

Mourinho u trenirci i s kapom na glavi uhvaćen u šetnji Londonom; evo što tamo radi

20.12.2018 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu portugalski stručnjak Jose Mourinho nije napustio Otok

Svega nekoliko dana nakon što je s pravnicima i menadžerom dogovorio kako će od Manchester Uniteda dobiti otpremninu od maksimalno 26,7 milijuna eura (moguće je da zbog plasmana kluba konačni iznos bude manji, op.a.), Jose Mourinho viđen je kako se šeće ulicama Londona u sportskom izdanju - u sivoj trenirci i s kapom na glavi.

Nekima je ovakav Mourinho, koji slovi kao veliki šminker, neprepoznatljiv. Navodno ga neki stanovnici Londona, kada je prošao pored njih, uopće nisu prepoznali i tek kada su se pojavili paparazzi postali su svjesni o kome se radi. Ukratko, ubrzo je na ulici nastala pomutnja... Svakako se Mourinho uspio barem nakratko praviti običnim čovjekom. Tako je The Special One nakratko postao turist...

Razlog je to što mu bivša supruga i djeca žive u Londonu koji su zavoljeli kada je bio trener Chelseaja. Poznato je i kako mu sin igra za mlađe uzraste londonskog Fulhama, stoga svaki slobodan trenutak koristi da bi ga gledao kako igra. S obzirom na to da je dobio otkaz sredinom prosinca, ispada kako Jose Mourinho sada ima slobodnog vremena koliko želi. Sve dok ne stigne nova ponuda. Spominje se i da nije nemoguće da opet preuzme Real Madrid, barem do kraja sezone (navodno mu nude godišnju plaću 18 milijuna eura!), a priča se kako mu uskoro stiže i nemoralna ponuda iz Kine. Navodno je riječ o godišnjoj plaći kakvu još niti jedan trener u povijesti sporta nije dobio.

  • +6
Jose Mourinho nakon otkaza u Manchester Unitedu viđen u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.