BLANC NASLJEDNIK?

Morratiju dosta Mourinhove bahatosti

15.12.2009 u 14:36

Bionic
Reading

Ispad Interova trenera, Portugalca Josea Mourinha, nakon utakmice s Atalantom, neće ostati nekažnjen. Udruženje talijanskih prvoligaša prikuplja podatke, a o sankcijama razmišlja i Interov predsjednik Massimo Moratti

Udruženje talijanskih prvoligaša pokrenulo je istragu protiv Josea Mourinha. Portugalac je nakon utakmice s Atalantom imao verbalni i fizički sukob s novinarom dnevnika Il Corriero Dello Sport Andreom Ramazottijem. Očevici su potvrdili Ramazottijevu priču, a nogometni stručnjak sada čeka na izvještaj delegata.

Mourinho bi mogao biti suspendiran jednomjesečnom kaznom vođenja momčadi. No, to nije sve. Novim ispadom bivši trener Porta i Chelseaja jako je razljutio predsjednika Intera Massima Morattija, koji je izjavio da ga je sram zbog tog ružnog događaja.

Predsjedniku crno-plavih svakog časa ponestaje strpljenja s Mourinhom i, po svemu sudeći, na ljeto će se dvije strane razići. Prema nekim izvorima, nasljednika se vidi u treneru Bordeauxa Laurenta Blanca, bivšeg francuskog reprezentativca.