NAJBOLJA OSVETA ZA SVU BOL

Mohamed Salah ima priliku opaliti šamarčinu Realu i Sergiju Ramosu; u ovoj priči on ima zadnju riječ!

07.06.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Mohamed Salah izgubio je finale Lige prvaka s Liverpolom od Real Madrida (1:3), a igrao je manje od 30 minuta, jer je morao van zbog ozljede koju je zadobio u duelu sa Sergijom Ramosom. Egipatski reprezentativac sada je pred transferom s kojim bi u budućnosti dobio priliku da se 'kraljevskom klubu' osveti

Real je srušio Liverpool i osvojio svoju 13. europsku titulu, a na Santiago Bernabeu su pokazali i zanimanje za najveću zvjezdu engleske momčadi Mohameda Salaha. No Egipćanin bi umjesto u Madridu lako mogao završiti u redovima najomraženijeg Realovog suparnika – Barceloni.

  • +31
Egipatski nogometaš Mohamed Salah Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kontakt između dva kluba već je uspostavljen, inicijalni pregovori su započeli, a kalkulira se da bi sto milijuna eura za odštetu bilo sasvim dovoljno da Liverpool pusti Salaha u Barcelonu. Velik je to iznos, ali s obzirom kakva je kvaliteta 'Faraona' - sasvim realan.

Salah je već nekoliko puta ponovio kako mu se u Liverpoolu sve sviđa, od momčadi do grada i navijača, ali teško je ostati imun na zov kluba koji je predodređen za naslove.

S potpisom za Barcelonu Salah bi dobio i priliku da malo češće igra protiv Realovih zvijezda i Sergija Ramosa te im se osveti za možda najgoru noć u svojoj nogometnoj karijeri.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL