sergio digao glas

Ramos napokon otkrio svoju istinu o onome što je napravio Salahu i Kariusu!

05.06.2018 u 15:43

Bionic
Reading

Sergio Ramos smatra da je Mohamed Salah sam kriv za svoju ozljedu ramena i ne može vjerovati za što ga sve krive nakon finala Lige prvaka...

Podsjetimo, španjolski 32-godišnji branič označen je kao potpuni negativac nakon finala Lige prvaka, u kojem se Mohamed Salah ozlijedio nakon duela s njim i morao je napustiti teren već u prvom poluvremenu.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Snimka je kasnije otkrila da je također Loris Karius dobio laktom u glavu u duelu sa Sergijom Ramosom, a zatim su uslijedila dva velika kiksa njemačkog golmana koja su riješila pitanje pobjednika, da bi pregled kod liječnika pokazao da je pretrpio potres mozga koji je mogao utjecati na njegov nastup u finalu.

Ramosu su putem društvenih mreža pa čak i telefona prijetili smrću, a sada je napokon odlučio progovoriti o onome što se dogodilo.

'Salah je mene povukao prvi za ruku i onda pao na drugu stranu. Zapravo, ozlijedio je drugu ruku i onda kažu da sam ja izveo zahvat iz džuda. Nisam o tome dosad htio pričati, jer se ta tema prenapuhuje,' izjavio je Sergio Samos pa ironično poentirao:

'Nakon što je i golman izjavio da je dobio potres mozga nakon sudara sa mnom samo još fali da Firmino kaže da se prehladio od mojih kapljica znoja.'

Legendarni stoper kaže da je Salah dobro primio njegove isprike.

'Komunicirali smo putem poruka i to je prošlo prilično dobro. No, kad nešto napravi Ramos, to se malo više ističe. Ne znam je li to zato što kad igraš za Real i osvajaš sve titule ljudi te drukčije gledaju,' požalio se nezadovoljni španjolski reprezentativac.