NIŠTA OD SENZACIJE

Modrić sjajan, Real kaznio velike promašaje Rome!

08.03.2016 u 22:36

Bionic
Reading

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Real Madrid ponovo je pobijedio Romu 2:0 i tako osigurao prolazak dalje, uz odličnu igru Luke Modrića...

'Kraljevski klub' činilo se da ima prednost koju je nemoguće izgubiti nakon prve utakmice, no 2:0 iz Rima mogle se istopiti u uzvratu. Ipak, napadači Rome nisu imali svoju večer na Bernabeu. Ne samo što je Jesus Navas sjajno branio, već su Salah i Džeko u tri navrata izlazili sami pred njega i promašivali cijeli gol, a Real takve stvari ne prašta.

Zidaneova momčad došla je na svoje sredinom drugog dijela. U 64. minuti Modrić je započeo akciju u kojoj je Vazquez proigrao Ronalda koji iz blizine dovodi Real u vodstvo. Samo tri minute kasnije Portugalac je bio asistent, a James se upisao u listu strijelaca.


U redovima Reala odličnu povratničku utakmicu odigrao je Luka Modrića. Istaknuo se s nekoliko impresivnih driblinga i dalekometnih udaraca, a sudjelovao je kod vodećeg pogotka. Jedna od njegovih boljih utakmica u fazi napada ove sezone i šteta što je nije okrunio pogotkom. Iz igre je izašao u 76. minuti.

Mateo Kovačić u pobjedi 2:0 dobio je priliku tek u posljednjih desetak minuta. Realu sada preostaje čekati završetak ostalih susreta kako bi saznao s kim će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka, još jedinog natjecanja u kojem ima izglede osvojiti trofej.



Liga prvaka, osmina finala

Real M. – Roma 2:0 (Ronaldo 64, James 67), prva utakmica 2:0